Gode høstdager i barnehagen

Høstsola varmer, og livet i barnehagen er herlig!

Varme høstdager med lek, stell av dyr og observasjon av diverse arbeid utenfor gjerdet vårt har vært en del av hverdagen vår den siste uka. Vi trenger ikke å gå langt for å gripe fatt i det som opptar oss. Her er et lite bildedryss; 

Dyra våre må ha mat og stell, og ungene deltar på møkking av bur, lufting og foring av blant annet kaninene som bor hos oss. 

Støping av gulv til garasjen ble gjort torsdag denne uka, og det er spennende å følge med på utviklingen fra dag til dag. 

Soppolitiet er ute hver dag for å fjerne sopp, og vi får masse hjelp av ungene. Så fort de har funnet sopp så roper de; "Voksne! Vi har funnet sopp!" 

Traktorer og maskiner er rundt oss hver eneste dag, og ungene drar med seg bøndene på gården inn i leken. Ikke sjelden så leker de Aina og Harald som enten tresker, kjører traktor eller er ute på andre eventyr. 

 

Høst er jakttid og tid for flotte farger! Elgjakta har vi snakket mye om og fulgt på nært hold, og noen av barna har også vært og besøkt Ringåsberget jaktlag etter felling av elg.